Direkt biofeedback & utmanande spel

Perifit är den revolutionerande lösningen för läkande av bäckenbotten och stärkande träning. Ett verktyg i kombination av en app och ett fysisk objekt gör knipövningar roligare för kvinnor tack vare spelteknik.

Appen erbjuder spel och utmaningar som tillsammans skapar sex unika träningsprogram för dina bäckenbottenmuskler. Appen är framtagen av läkare och specialister inom bäckenbotten som skräddarsytt övningarna för att du ska få så mycket ut av dina knipövningar som möjligt samtidigt som du har roligt på vägen. Perifits två sensorer hjälper dig även att säkerställa att du kniper rätt.  Visualisera dina knipningar "in action", få direkt feedback på din prestation (biofeedback), utmana dig själv till nästa nivå och håll motivationen uppe genom att se dina framsteg och mål direkt i appen.   

Odoo • Image and Text

Spela dig igenom dina knipövningar

Trista knipövningar är ett minne blott. I appen möts du av olika spännande och utmanande banor som baseras på dina knip. Följ knipningarna "in action", plocka poäng eller akta dig för skarpa kurvor eller hårda rör. 

Med Perifit blir knipövningarna en rolig del av vardagen!

Din träningscoach

Perifits virtuella träningscoach gör din träning mer effektiv och underhållande. Perifit-appen guidar dig genom dess funktioner för att ge dig ett tränings-program anpassat efter just dina behov. Appen ger enkla förklaringar för varje övning och värdefulla tips under passet för att du ska få bästa möjliga resultat av träningen varje gång. Biofeedback maximerar din träning och prestanda. 

Vilken träning du än ska utföra så är det roligare att ha en tränare som kan uppmuntra och trigga dig till att nå dina mål. 
Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Tydlig analys av dina framsteg

Perifit använder avancerade och patenterade algoritmer för att bedöma din bäckenbottenmuskulatur genom fem viktiga mätvärden: styrka, uthållighet, frekvens, avslappning och noggrannhet.

Se din utveckling direkt i appen och sätt dina egna mål.

Steg för steg

App en finns tillgänglig via Appstore eller Google Play. Ladda ner den och börja dina knipövningar!

Odoo • Text and Image