Din bäckenbottens bästa vän - knipövningar har aldrig varit roligare

Odoo • Image and Text

Vad är Perifit+ ?

Med Perifit+ kommer du att upptäcka en helt ny nivå av bäckenbottenträning. Oavsett ålder och livsstil, så kan du med vår intelligenta och anatomiskt designade tränare stärka och återställa din bäckenbotten på ett sätt som passar dig. Perifit+ ger dig en rad olika rörelsemöjligheter som tränar och stärker dina bäckenbottenmuskler, vilket hjälper dig att förbereda dig för vardagens olika livssituationer. Med vår patenterade dubbelsensor-teknologi kan du känna dig trygg med att du får de mest exakta mätningarna som finns tillgängliga på marknaden för bäckenbottenträning.

 

Ny design som passar alla vaginor. 

Bland 65 testare av Perifit+, med vaginor i olika storlekar och former, rapporterade ingen av testarna något obehag vid bäckenbottenträning med Perifit+

Läs mer

Odoo • Image and Text

Få massor av fördelar med Perifit+, förbättra din hälsa idag!


Perifit+ är en bäckenbottentränare som erbjuder ett brett utbud av fördelar för personer med en vagina. Den kan hjälpa till att förebygga bäckenbottensproblem, såsom träningsinkontinens, stressinkontinens och framfall. Genom att använda Perifit+ kan du stärka dina bäckenbottenmuskler och förbättra ditt sexuella välbefinnande. Den är också ett utmärkt verktyg för återhämtning efter en födsel, samt för personer som lider av blandad inkontinens. Med Perifit+'s patenterade dubbelsensor-teknologi får du de mest exakta mätningarna för att hjälpa dig att nå dina mål för bättre hälsa och välbefinnande.