Träna din bäckenbotten med Perifit 

Det är aldrig försent att börja träna din bäckenbotten. Förhindra eventuella bäckenbottenrelaterade besvär och förhöj din livskvalitet.  På den här sidan hittar du allt du behöver veta innan du kör igång och börjar knipa! 

Perifit är en bäckenbottentränare som kopplar upp till din telefon via Bluetooth och låter dig träna i form av spel i mobilen. När du spänner dina muskler i bäckenbotten, åker fågeln upp i spelet (se bild). När du slappnar av, rör sig fågeln neråt. Spelen i appen är designade av läkare och specialister på bäckenbotten, för att stärka din muskulatur och förbygga bäckenbotten-relaterade sjukdomar, som inkontinens eller framfall.

Tyvärr är det nästan 30% av kvinnor som genomför sina knipövningar felaktigt vilket potentiellt kan vara skadligt för muskulaturen. Perifit är den enda bäckenbottentränaren som använder en unik patenterad dubbelsensor-teknologi som identifierar felaktiga knip och kan guida dig till rätt teknik. 

Odoo • Text and Image

Steg för steg

Fem enkla steg för ett starkare bäckenbotten

Ladda ner appen och slå på din Perifit med knappen vid handtaget. Starta därefter appen i mobilen och tillåt att den använder Bluetooth. Anslut sedan din Perifit genom att trycka på knappen "Activate my Perifit" som visas i appen. För in Perifit och börja dina knipövningar. Appen kommer registrera dina resultat och hjälper dig att hålla koll på din egen utveckling. 

Odoo • Text and Image

Perifits egenskaper

Odoo • Image and Text

Den enda bäckenbottentränaren
med två sensorer

Vi har träffat många experter på bäckenbotten och alla påpekar vikten av att träna både den yttre muskulaturen såväl som den djupliggande muskulaturen längre in i vagina. Perifit är den enda bäckenbottentränaren som har två separata sensorer för att hjälpa dig att stimulera rätt muskler och stärka hela bäckenbotten. Sensorerna hjälper även till att rikta träningen och öka precisionen i analysen av dina framsteg. 

Storlek och skötselråd


Perifit bäckenbottentränare är endast 28 mm bred. Den är designad för att passa alla kvinnor och mäta din knipförmåga med precision.

Perifit är tillverkad i medicinskt silikon. Efter varje användning är den enkel att rengöra med tvål och vatten. Vi rekommenderar att man använder en tvål med kroppsligt pH-värde som är skonsamt för underlivet.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Se din prestation direkt i mobilen


Perifit använder avancerad och patenterade algoritmer för att bedöma din bäckenbotten-muskulatur genom fem viktiga mätvärden: styrka, uthållighet, frekvens, avslappning och noggrannhet. Efter varje träningspass kommer du kunna se hur du presterat. Appen hjälper dig även att mäta din utveckling. Koppla ihop Perifit med din smartphone via Bluetooth och börja träna! 
  

Är Perifit för mig?

Alla kvinnor vill känna sig självsäkra när de skrattar, springer eller hostar, men läckage från urinröret eller prolaps (framfall) är fortfarande ett dagligt problem för många. Alla kvinnor förtjänar sexuell njutning och ett glädjefullt kärleksliv och alla bör få hjälp att återhämta sig och läka från barnfödsel eller gynekologisk operation. 

Perifit är den ultimata bäckenbottentränaren som är designad för att läka och bygga starka muskler i bäckenbotten och återfå kontroll om urinblåsan och andra organ. Tack vare appen får du biofeedback i realtid. Investera i ditt bäckenbotten och öka din livskvalitet! 

Vi avråder att använda Perifit under en pågående graviditet. Tillverkarna har av etiska skäl inte testat Perifit på gravida kvinnor och effekten av att använda en ansluten Kegel-tränare under graviditet är därför okänd. Om du för tillfället är gravid rekommenderar vi att vänta i sex veckor efter födseln, innan du börjar använda Perifit igen.