Träna din bäckenbotten med Perifit

Perifit är en innovativ bäckenbottentränare som trådlöst kopplas ihop till din smartphone med bluetooth. Genom en app gör Perifit dina knipövningar roligare och hjälper dig att stärka bäckenbotten på ett underhållande och effektivt sätt. 

Odoo • Text and Image

Varför är knipövningar viktiga?

Knipövningar tränar dina muskler i bäckenbotten som håller upp och ger stöd åt tarmarna, livmodern, urinblåsan och slidan. Starka och välmående muskler kan förebygga, lindra eller bota bäckenbotten-relaterade besvär som framfall eller inkontinens. Det kan även ge dig bättre hållning och stabilitet i överkroppen samt förbättra ditt sexliv. 

Perifit hjälper dig med att...


Minimera risken för framfall

Knipövningarna med Perifit bäckenbottentränare stimulerar både den yttre muskulaturen såväl som den djupliggande muskulaturen längre in i vaginan, vilket hjälper dig att stärka hela bäckenbotten. Livmordern får ett stabilt och säkert stöd, vilket motverkar risken för framfall. 


Förbättra ditt kärleksliv

Många upplever att en välmående och stark bäckenbotten-muskulatur ökar njutningen vid samlag och ger mer intensiva orgasmer. Perifit bäckenbottentränare förhöjer din livskvalitet!


Minska risken för inkontinens

Starkare muskler i bäckenbotten hjälper till att hålla urinblåsan uppe, vilket i sin tur gör det lättare att hålla tätt. Knipövningarna med Perifit bäckenbottentränare hjälper till att förhindra läckage eller inkontinens, både vid större ansträngning som till vardags. 

Odoo • Image and Text

Hur fungerar Perifit?

Med hjälp av en smart app blir dina knipövningar både roligare och enklare att genomföra. Se hur du utvecklas i appen och skapa en rutin med dina knipövningar!

Nyhet!

Perifit bäckenbottentränare finns nu även i en härlig mintgrön färg. Det har aldrig varit så lätt och roligt att göra knipövningar.

Odoo • Text and Image